Köp
Om det är någon tavla som ni är intresserade av så står det ett namn på varje tavla (typ uv_0001 osv) som ni kan referera till om ni vill ha mer information om objektet. Eftersom jag inte är etablerad och gör det här som hobby än så länge så tycker jag det är smidigast att vi löser affärer via mejl eller eventuellt telefon.

Ni kan även beställa tavlor hos mig om det är något speciellt ni vill ha målat. Mer information om det hittar ni här (LÄNK KOMMER SNART!!!)

Betalning
Betalningen när den är aktuell görs med en betalning in direkt på mitt konto, information om kontonummer tar vi när ett köp är aktuellt för er.

Efter att ni satt in pengarna på mitt konto så kommer jag att skicka tavlan/tavlorna via post om ni inte bor i närheten och kan hämta upp dem direkt hos mig. Frakten är något som ni som köper får stå för, jag kollar vad det kostar att skicka den eller de tavlor ni vill ha och kontaktar er sedan om priset för frakt. Om ni kan hämta hos mig så kan vi ta betalningen direkt då. Jag bor i Centralt i Norrköping om ni undrar.

Design: B. Remnås
Link to English page not yet implemented